Приказна

Учесниците на состанокот се согласија за важноста од почитување протоколи и мерки во помош на земјата да го спречи ширењето на новиот корона вирус.

Приказна

Состанокот е значаен исчекор во консултативниот процес на Рамката за соработка во насока на целосно усогласување со националните приоритети за одржлив развој.

Филтрирај по