Приказна

Караванот за вакцинација против КОВИД-19 ги доближува информациите и вакцините до граѓаните

01 април 2022

Тела на ОН вклучени во оваа иницијатива

УНИЦЕФ
Фонд за деца на ОН
СЗО
Светска здравствена организација

Цели што ги поддржуваме преку оваа иницијатива