Reportazh

UNICEF e shpalosi aplikacionin për prindërim “Bebbo” për mbështetje të prindërve dhe kujdestarëve të fëmijëve të vegjël

06 korrik 2022

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

UNICEF
Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme