Reportazh

Vendet e Ballkanit Perëndimor në rrugën drejt përshpejtimit të kanaleve dixhitale të tregtisë përmes një dritareje të vetme dhe ndarjes së të dhënave

07 shkurt 2022

Shkruar nga

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

UNECE
Komisioni Ekonomik i Kombeve të Bashkuara për Evropën

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme