Organizatorët

UNHCR

Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm

Arsim cilësor
Punë dinjitoze dhe rritje ekonomike

Informacioni i kontaktit

ashkapov@unhcr.org
25 Janar 2022

Forum Tematik i Avancuar për Mbrojtjen Ndërkombëtare të Refugjatëve

Më 25 janar, Qendra e ligjit për refugjatë dhe migracion në kuadër të Fakultetit Juridik “Justinian Prima”, në Shkup në bashkëpunim me UNHCR-në në Maqedoninë e Veriut dhe Institutin Ndërkombëtar të së Drejtës Humanitare në Sanremo ishte nikoqire e Forumit Tematik të Avancuar për Mbrojtjen Ndërkombëtare të Refugjatëve, të fokusuar në temën Rrugët plotësuese, duke i dhënë përparësi arsimit.

Vendndodhja

Shkup
Fakulteti Juridik “Justinian Prima”
1000 Shkup
North Macedonia
25 Janar 2022

Rreth ngjarjes