Organizatorët

UNHCR

Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm

Arsim cilësor
Paqe dhe drejtësi, institucione të forta.

Informacioni i kontaktit

ashkapov@unhcr.org
11 Shkurt 2022

Thirrje për studentët që t’i bashkohen programit "Klinika e ligjit për refugjatët"

Më 11 shkurt, Klinika Juridike për refugjatë e shpalli thirrjen për studentët që t’i bashkohen programit gjatë semestrit veror për vitin akademik 2021/22.

Vendndodhja

Shkup
Fakulteti Juridik “Justinian Prima”
1000 Shkup
North Macedonia
11 Shkurt 2022

Rreth ngjarjes