Organizatorët

WHO

Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm

Shëndet i mirë dhe mirëqenie

Informacioni i kontaktit

kajevikjs@who.int
04 Shkurt 2022

Shënimi i Ditës Botërore të Luftës Kundër të Kancerit

Çdo vit në Ditën Botërore të Luftës Kundër Kancerit, OBSH i thekson sukseset dhe sfidat në vënien nën kontroll të kancerit.

Vendndodhja

Shkup
Online
1000 Shkup
North Macedonia
04 Shkurt 2022

Rreth ngjarjes