Reportazh

OBSH dhe OKB e promovojnë përdorimin e teknologjive digjitale për përmirësim të shërbimeve të imunizimit në Maqedoninë e Veriut

03 mars 2022

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

WHO
Organizata Botërore e Shëndetësisë

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme