Reportazh

Ministria e Shëndetësisë, OBSH dhe UNICEF bëjnë thirrje për veprim për ta parandaluar epideminë e fruthit

21 prill 2022

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

UNICEF
Fondi i Kombeve të Bashkuara për Fëmijët
WHO
Organizata Botërore e Shëndetësisë

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme