Приказна

Министерството за здравство, УНИЦЕФ и СЗО со заеднички апел да се делува за да се спречи можна зараза со морбили

21 април 2022

Тела на ОН вклучени во оваа иницијатива

УНИЦЕФ
Фонд за деца на ОН
СЗО
Светска здравствена организација

Цели што ги поддржуваме преку оваа иницијатива