Reportazh

Pajisjet biomjekësore të ofruara nga OBSH dhe USAID u ndihmojnë pacientëve me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

04 korrik 2022

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

WHO
Organizata Botërore e Shëndetësisë

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme