Organizatorët

FAO

Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm

Zero uri
Qytete dhe komunitete të qëndrueshme
Veprim për klimën
Jeta në tokë

Informacioni i kontaktit

Radmila.slavkova@fao.org
14 Shtator 2022 | 9:00am - 6:00pm

FAO Keynote session at FAO-FIG Congress 2022: Leveraging the potential of multi-purpose land consolidation in Eastern Europe

FAO and the International Federation of Surveyors (FIG) organized a joint session during the 2022 FIG Congress in Warsaw, Poland, with a special focus on the potential for multi-purpose land consolidation in countries of Eastern Europe and the initial experiences from North Macedonia.

Vendndodhja

Warsaw
Live-stream online
00-001 Warsaw
Poland
14 Shtator 2022 | 9:00am - 6:00pm

Rreth ngjarjes