Organizatorët

WHO

Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm

Shëndet i mirë dhe mirëqenie

Informacioni i kontaktit

kajevikjs@who.int
21 Mars 2022 | 11:00 AM - 3 Prill 2022 | 3:00 PM

Informacione dhe vaksina kundër KOVID-19, nëpër sheshe të qyteteve dhe vendndodhjeve të tjera në të gjithë vendin

Ministria e Shëndetësisë me mbështetjen e USAID-it, Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe UNICEF-it nis karvanin e vaksinimit kundër COVID-19 që do të udhëtojë në 14 lokacione në të gjithë vendin.

Vendndodhja

Shkup
Disa lokacione
1000 Shkup
North Macedonia
21 Mars 2022 | 11:00 AM - 3 Prill 2022 | 3:00 PM

Rreth ngjarjes