Организатори

WHO

Цели за одржлив развој

Добро здравје и благосостојба

Податоци за контакт

kajevikjs@who.int
21 март 2022 | 11:00 AM - 3 април 2022 | 3:00 PM

Пристап за граѓаните до информации и вакцини против СОВИД-19, на градските плоштади и други локации низ земјата

Министерството за здравство со поддршка од УСАИД, Светската здравствена организација и УНИЦЕФ започна караван за вакцинација против Ковид-19 кој ќе патува на 14 локации низ државата.

Локација

Скопје
Разни локации низ земјата
1000 Скопје
North Macedonia
21 март 2022 | 11:00 AM - 3 април 2022 | 3:00 PM

За настанот