Контактирајте нè

Јордан Хаџи Константинов-Џинот 23
1000 Скопје, Северна Македонија

Следете нè на социјални медиуми

Контактирајте ги нашите агенции

ФАО

Регионална канцеларија на ФАО за Европа и Централна Азија -- 20 Kalman Imre utca H-1054 Budapest Hungary;
Проектна канцеларија на ФАО во Северна Македонија - Аминта Трети 5, 1000 Скопје, Северна Македонија
Tel: +36 1 461 2000;
Тел: +389 2 3220 888