Reportazh

Bujqësia e Maqedonisë së Veriut bëhet më rezistente ndaj klimës përmes prodhimit cilësor të farës

28 janar 2022
Foto: © @FAO

Shkruar nga

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

FAO
Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme