Reportazh

Maqedonia e Veriut zhvillon Strategjinë e parë Kombëtare për Sigurinë Ushqimore të vendit

30 qershor 2022

Shkruar nga

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

FAO
Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme