Reportazh

Logovardi bëhet plani i katërt i miratuar në Maqedoninë e Veriut për shpërndarjen e tokës bujqësore me ndryshimin e kufijve

13 prill 2022

Shkruar nga

Subjektet e OKB-së të përfshira në këtë nismë

FAO
Organizata e Ushqimit dhe Bujqësisë

Objektivat që mbështesim përmes kësaj nisme