Приказна

Логоварди стана четвртиот усвоен план во Северна Македонија за распределба на земјоделско земјиште со промена на границите

13 април 2022

Напишано од

Тела на ОН вклучени во оваа иницијатива

ФАО
Организација за храна и земјоделство

Цели што ги поддржуваме преку оваа иницијатива