Приказна

УНИЦЕФ ја поздравува одлуката на Владата за отворање на училиштата за учење со физичко присуство

08 март 2022
Фотографија: © @UNICEF/2021

Тела на ОН вклучени во оваа иницијатива

УНИЦЕФ
Фонд за деца на ОН

Цели што ги поддржуваме преку оваа иницијатива