Приказна

Млад македонски уметник победник на глобалниот натпревар на ФАО за постер по повод Светскиот ден на храната

21 јануари 2021
Illustration of a farmer looking at the fields with various crops
Фотографија: © FAO

Напишано од

Тела на ОН вклучени во оваа иницијатива

ФАО
Организација за храна и земјоделство

Цели што ги поддржуваме преку оваа иницијатива